Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 6.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 22/142 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 59/285 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,150
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 55/315 | Q1 | T1 | D2 | 82,70 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 28/170 | Q1 | T1 | D2 | 83,82 |
Año:
2022
CiteScore:
9,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,103
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 28/387 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 400/2531 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Centre for Technology and Innovation Research at the University of Seville (CITIUS) | - |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
Fondo Social Europeo | - |
Junta de Andalucia | CTS259 |
Ministerio de Economia y Competitividad of Spain | AG2017-89342-P |
Postgraduate Program of PIF fellowship | - |
VI Plan Propio de Investigacion y Transferencia at the University of Seville | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Castejón, María Luisa | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Montoya, Tatiana | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Ortega-Vidal, Juan | Universidad de Jaen (Spain) |
4 | Altarejos, Joaquín | Universidad de Jaen (Spain) |
5 | Universidad de Sevilla (Spain) |