Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 5.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 33/173 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 63/313 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 61/313 | Q1 | T1 | D2 | 80,67 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 35/173 | Q1 | T1 | D2 | 80,06 |
Año:
2023
CiteScore:
10,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 35/389 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,073
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 34/391 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 429/2494 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
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We are greatly thankful to Alberto Pascual (Institute of Biomedicine of Seville) for the donation of BV-2 microglial cells. This research was funded by amp;apos;Organizacin Interprofesional del Aceite de Orujo de Olivaamp;apos; (ORIVA); Grant num | - |
# | Autor | Afiliación |
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1 | Universidad Pablo de Olavide (Spain) | |
2 | Quintero-Flórez, Angélica | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Carrasquilla, Natalia | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
4 | Montero, Emilio | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
5 | Rodríguez-Rodríguez, Ana | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
6 | Castellano, José María | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
7 | Perona, Javier S. | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |