Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 8,
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 11/142 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,720
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 7/170 | Q1 | T1 | D1 | 96,18 |
Año:
2022
CiteScore:
12,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 13/359 | Q1 | T1 | D1 |
Polymers and Plastics | 10/163 | Q1 | T1 | D1 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 4/192 | Q1 | T1 | D1 |
Biomaterials | 16/125 | Q1 | T1 | D2 |
Microbiology (medical) | 14/124 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,338
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 19/359 | Q1 | T1 | D1 |
Polymers and Plastics | 14/167 | Q1 | T1 | D1 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 13/186 | Q1 | T1 | D1 |
Biomaterials | 19/119 | Q1 | T1 | D2 |
Microbiology (medical) | 21/128 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
ERDF A way of making Europe | - |
MCIN/AEI | PID2021-124294OB-C21 |
National Agency of Scientific and Technical Research | PICT 2015-2109; PICT 2017-1146 |
National Research Council of Argentina, CONICET | 11220120100507 |
University of Buenos Aires | 20020130100550BA; 20020170100229BA |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Buenos Aires (Argentina) | |
2 | Alvarez Castillo, Estefanía | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Flores, Silvia | Universidad de Buenos Aires (Argentina) |
4 | Gerschenson, Lía Noemí | Universidad de Buenos Aires (Argentina) |
5 | Bengoechea, Carlos | Universidad de Sevilla (Spain) |