Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 8.50
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 8/173 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,890
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 5/173 | Q1 | T1 | D1 | 97,40 |
Año:
2023
CiteScore:
14,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 12/389 | Q1 | T1 | D1 |
Polymers and Plastics | 13/161 | Q1 | T1 | D1 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 5/207 | Q1 | T1 | D1 |
Biomaterials | 16/137 | Q1 | T1 | D2 |
Microbiology (medical) | 16/140 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,468
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 16/391 | Q1 | T1 | D1 |
Microbiology (medical) | 13/136 | Q1 | T1 | D1 |
Polymers and Plastics | 13/165 | Q1 | T1 | D1 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 10/194 | Q1 | T1 | D1 |
Biomaterials | 20/129 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
ERDF A way of making Europe | - |
MCIN/AEI | PID2021-124294OB-C21 |
National Agency of Scientific and Technical Research | PICT 2015-2109; PICT 2017-1146 |
National Research Council of Argentina, CONICET | 11220120100507 |
University of Buenos Aires | 20020130100550BA; 20020170100229BA |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Buenos Aires (Argentina) | |
2 | Alvarez Castillo, Estefanía | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Flores, Silvia | Universidad de Buenos Aires (Argentina) |
4 | Gerschenson, Lía Noemí | Universidad de Buenos Aires (Argentina) |
5 | Bengoechea, Carlos | Universidad de Sevilla (Spain) |