Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 8,8
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 5/73 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 9/142 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 5/88 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,870
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 5/77 | Q1 | T1 | D1 | 94,16 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 5/170 | Q1 | T1 | D1 | 97,35 |
NUTRITION & DIETETICS | 1/109 | Q1 | T1 | D1 | 99,54 |
Año:
2022
CiteScore:
14,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 8/141 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 10/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,624
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 9/137 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 13/359 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 193/2501 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Brazilian National Council for Scientific and Technological Development | 405442/2023-8 |
Conseil Regional de Bretagne | - |
Conseil Regional de La Reunion | - |
COST (European Cooperation in Science and Technology) | CA15136 |
Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso: VINCI-DI de la PUCV | 039.338/2023; 039.369/2023 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Mussagy, Cassamo U. | Pontificia Universidad Católica de Valparaíso (Chile) |
2 | Farias, Fabiane O. | Universidade Federal do Parana (Brazil) |
3 | Tropea, Alessia | Università degli Studi di Messina (Italy) |
4 | Santi, Luca | Università degli Studi della Tuscia Viterbo (Italy) |
5 | Mondello, Luigi | Università degli Studi di Messina (Italy) |
6 | Giuffrida, Daniele | Università degli Studi di Messina (Italy) |
7 | Meléndez-Martínez, Antonio J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Dufossé, Laurent | Université de La Réunion (France) |