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Formation of protein nanoparticles by controlled heat treatment of lactoferrin: Factors affecting particle characteristics

Bengoechea, Carlos ; Peinado, Irene; McClements, David Julian

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 25
Número: 5
Páginas: 1354 - 1360
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus10713-11-2024
wos10113-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 3.4730

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/128Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1,618

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)15/319Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)36/430Q1T1D1
Food Science8/256Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
"Universidad Politecnica de Valencia" (Spain)-
CREES, NRI-
Direccion General de Investigacion del Ministerio de Ciencia y Tecnologia-
Massachusetts Department of Agricultural Resources-
MICINN-
United States Department of Agriculture-
University of Massachusetts (Hatch)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Bengoechea, Carlos Universidad de Sevilla (Spain)
2Peinado, IreneUniversitat Politècnica de València (Spain)
3McClements, David JulianUniversity of Massachusetts Amherst (United States)