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Characterization of prebiotic emulsions stabilized by inulin and beta-lactoglobulin

López-Castejón, María L. ; Bengoechea, Carlos; Espinosa, Sixto; Carrera, Cecilio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 87
Páginas: 382 - 393
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4613-04-2024
wos4013-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 7,053

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/139Q1T1D1

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 2,040

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/75Q1T1D199,33
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY2/162Q1T1D199,07

Año:

2019

CiteScore:

10,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/299Q1T1D1
General Chemical Engineering14/281Q1T1D1
General Chemistry33/398Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

2,160

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)11/322Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)32/435Q1T1D1
Food Science8/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
University of Seville through the 3rd Teaching Strategic Plan (Plan Propio de Docencia)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1López-Castejón, María L. Universidad de Sevilla (Spain)
2Bengoechea, CarlosUniversidad de Sevilla (Spain)
3Espinosa, SixtoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Carrera, CecilioUniversidad de Sevilla (Spain)