Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 5.90
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 32/181 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 1,180
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/181 | Q1 | T1 | D2 | 84,25 |
Año:
2024
CiteScore:
6,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 92/404 | Q1 | T1 | D3 |
Biochemistry | 141/441 | Q2 | T1 | D4 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
1,108
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 51/413 | Q1 | T1 | D2 |
Biochemistry | 108/447 | Q1 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund | FPI2014-00013 |
Institute for Agricultural and Fisheries Research and Training (IRFAP) of the Government of the Balearic Islands | PRJ201502671-0781 |
Spanish National Institute of Agricultural and Food Research and Technology | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Castro-Valdecantos, P. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Delgado-Pertiñez, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Teixeira, A. | Instituto Politecnico de Braganca (Portugal) |
5 | Guzmán, J. L. | Universidad de Huelva (Spain) |
6 | Horcada, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |