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Effects of different pressing methods on physicochemical properties and volatile compounds of the apricot kernel oil

Zhang, Chen Xiang; Guo, Peng Hui; Zhang, Qing An; García Martín, Juan Francisco

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2024
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus029-10-2024
wos030-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 2.90

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE77/173Q2T2D5

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,690

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY68/173Q2T2D460,98

Año:

2023

CiteScore:

6,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science96/389Q1T1D3
Industrial and Manufacturing Engineering91/384Q1T1D3
Safety, Risk, Reliability and Quality45/207Q1T1D3
Chemical Engineering (all)78/273Q2T1D3

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,622

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)103/344Q2T1D3
Food Science112/391Q2T1D3
Industrial and Manufacturing Engineering107/369Q2T1D3
Safety, Risk, Reliability and Quality63/194Q2T1D4
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# Autor Afiliación
1Zhang, Chen XiangShaanxi Normal University (China)
2Guo, Peng HuiShaanxi Normal University (China)
3Zhang, Qing AnShaanxi Normal University (China)
4García Martín, Juan FranciscoUniversidad de Sevilla (Spain)