Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Impact of fig maceration under various conditions on physicochemical and sensory attributes of wine vinegar: A comprehensive characterization study

Segura-Borrego, MD; Ramírez, P; Ríos-Reina, R; Morales, ML; Callejón, RM ; Gutiérrez, JML

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2024
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus021-12-2024
wos022-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 3.20

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE68/173Q2T2D4

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,740

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY60/173Q2T2D465,61

Año:

2023

CiteScore:

7,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science71/389Q1T1D2

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,783

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/391Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training (IFAPA)-
Andalusian Plan for Research, Development and Innovation (PAIDI 2020)AT21_00018
European Rural Development Fund (ERDF, EU) through the project "Transferencia y Cooperacion en Vitivinicultura Andaluza (TRANSVITI)"PP.TRA.TRA2019.007
PIF scholarship of the University of SevillePP.TRA.TRA2019.007; VIPPIT-2019-IV.3
VI Plan Propio de Investigacion y Transferencia" of the University of SevilleUSE-24; 706-G
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Segura-Borrego, MDUniversidad de Sevilla (Spain)
2Ramírez, PCtr IFAPA Cabra (Spain)
3Ríos-Reina, RUniversidad de Sevilla (Spain)
4Morales, MLUniversidad de Sevilla (Spain)
5Callejón, RM Universidad de Sevilla (Spain)
6Gutiérrez, JMLCtr IFAPA Cabra (Spain)