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Employment of different processes for the production of strawberry vinegars: Effects on antioxidant activity, total phenols and monomeric anthocyanins

Ubeda, C.; Callejón, R. M.; Hidalgo, C.; Torija, M. J.; Troncoso, A. M.; Morales, M. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 52
Número: 2
Páginas: 139 - 145
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6021-12-2024
wos5021-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 2.4680

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE26/123Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2013

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/238Q1T1D1

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

1,377

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science18/251Q1T1D1
Food Science18/283Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish GovernmentAGL2007-66417-C02-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, C.Universidad de Sevilla (Spain)
2Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Hidalgo, C.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
5Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)