Año: 2013
Journal Impact Factor (JIF): 3.2590
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 10/123 | Q1 | T1 | D1 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 9/71 | Q1 | T1 | D2 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 22/79 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,860
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 2/73 | Q1 | T1 | D1 | 97,95 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 4/157 | Q1 | T1 | D1 | 97,77 |
NUTRITION & DIETETICS | 4/101 | Q1 | T1 | D1 | 96,54 |
Año:
2013
CiteScore:
6,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 9/238 | Q1 | T1 | D1 |
Analytical Chemistry | 13/94 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2013
Factor de Impacto:
1,554
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 13/283 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 275/2874 | Q1 | T1 | D1 |
Analytical Chemistry | 11/105 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Junta de Andalucia | AGR P07-02480 |
Ministry of Science and Innovation of the Spanish government | AGL2010-22152-C03-01 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Ordóñez, J. L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Morales, M. L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | García-Parrilla, M. C. | Universidad de Sevilla (Spain) |