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Impact of gluconic fermentation of strawberry using acetic acid bacteria on amino acids and biogenic amines profile

Ordóñez, J. L.; Sainz, F.; Callejón, R. M.; Troncoso, A. M.; Torija, M. J.; García-Parrilla, M. C. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 178
Páginas: 221 - 228
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1913-11-2024
wos1713-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 4.0520

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/125Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE12/80Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,54

Año:

2015

CiteScore:

7,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science8/248Q1T1D1
Analytical Chemistry11/99Q1T1D2

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1,582

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/110Q1T1D1
Food Science14/302Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)262/2830Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation of the Spanish GovernmentAGL2010-22152-C03-01; AGL2010-22152-C03-02
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ordóñez, J. L.Universidad de Sevilla (Spain)
2Sainz, F.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
3Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
6García-Parrilla, M. C. Universidad de Sevilla (Spain)