Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 3.10
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 28/133 | Q1 | T1 | D3 |
| NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 35/83 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,500
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 87/157 | Q3 | T2 | D6 | 44,90 |
| NUTRITION & DIETETICS | 70/101 | Q3 | T3 | D7 | 31,19 |
Año:
2017
CiteScore:
4,700
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 32/269 | Q1 | T1 | D2 |
| General Chemical Engineering | 49/278 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
0,937
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Chemical Engineering (miscellaneous) | 45/332 | Q1 | T1 | D2 |
| Food Science | 42/318 | Q1 | T1 | D2 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| Junta de Andalucia | AGR-7252 |
| Spanish Ministry of Science and Innovation - FEDER funds | AGL2012-38357-C02-01 |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | Maisanaba, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 2 | Llana-Ruiz-Cabello, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 3 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
| 4 | Pichardo, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 5 | Puerto, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 6 | Prieto, A. I. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 7 | Jos, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 8 | Cameán, A. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |