Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 3.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 28/133 | Q1 | T1 | D3 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 35/83 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 87/157 | Q3 | T2 | D6 | 44,90 |
NUTRITION & DIETETICS | 70/101 | Q3 | T3 | D7 | 31,19 |
Año:
2017
CiteScore:
4,700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/269 | Q1 | T1 | D2 |
General Chemical Engineering | 49/278 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
0,937
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 45/332 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 42/318 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Junta de Andalucia | AGR-7252 |
Spanish Ministry of Science and Innovation - FEDER funds | AGL2012-38357-C02-01 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Maisanaba, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Llana-Ruiz-Cabello, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
4 | Pichardo, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Puerto, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Prieto, A. I. | Universidad de Sevilla (Spain) |
7 | Jos, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Cameán, A. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |