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Enhancement of gel strength by application of thermal treatments in highly flocculated emulsions

Moros, JE; Cordobés Carmona, Felipe; Franco, JM ; Gallegos, C

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2003
Volumen: 17
Número: 2
Páginas: 199 - 206
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1713-11-2024
wos1713-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2003

Journal Impact Factor (JIF): 1.7270

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/57Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/94Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2003

Factor de Impacto:

1,010

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)33/375Q1T1D1
Food Science7/155Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)53/353Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Moros, JEUniversidad de Sevilla (Spain)
2Cordobés Carmona, FelipeUniversidad de Sevilla (Spain)
3Franco, JM Universidad de Huelva (Spain)
4Gallegos, CUniversidad de Huelva (Spain)