Artículo | 2024 |
Influence of the use of 3D printing technology for teaching chemistry in STEM disciplines
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COMPUTER APPLICATIONS IN ENGINEERING EDUCATION |
Artículo | 2022 |
Effect of solvent and additives on the electrospinnability of BSA solutions
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COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES |
Artículo | 2021 |
Acidic and heat processing of egg yolk dispersions
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PROCESSES |
Artículo | 2020 |
Efecto del pH y del procesado térmico sobre las propiedades viscoelásticas lineales de la yema de huevo acidulada con ácido clorhídrico
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Afinidad: revista de química teórica y aplicada |
Artículo | 2019 |
Cp2TiCl-catalyzed, concise synthetic approach to marine natural product (+/-)-cyclozonarone
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SYNTHETIC COMMUNICATIONS |
Artículo | 2019 |
Desarrollo de matrices bioplásticas superabsorbentes de proteína de soja con micronutriente incorporadopara su uso en horticultura
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Afinidad: revista de química teórica y aplicada |
Ponencia | 2019 |
Desarrollo de matrices bioplásticas superabsorbentes de proteína de soja con zinc incorporado para horticultura
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Proceedings from the 23th International Congress on Project Engineering. Comunicaciones presentadas al XXIII Congreso Internacional de Ingeniería de Proyectos, celebrado en Málaga del 10 al 12 de julio de 2019. |
Artículo | 2019 |
Development of novel soy-protein-based superabsorbent matrixes through the addition of salts
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JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE |
Artículo | 2019 |
Development of superabsorbent soy protein-based bioplastic matrices with incorporated zinc for horticulture
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JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE |
Capítulo | 2019 |
Evaluación de diferentes métodos de desarrollo de matrices proteicas de soja con zinc incorporado para su uso en horticultura
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Avances en la investigación en ciencia e ingeniería |
Ponencia | 2019 |
Evaluación de diferentes métodos de incorporación de zinc a matrices proteicas de soja para su uso en horticultura
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Proceedings from the 23th International Congress on Project Engineering. Comunicaciones presentadas al XXIII Congreso Internacional de Ingeniería de Proyectos, celebrado en Málaga del 10 al 12 de julio de 2019. |
Artículo | 2019 |
Heat-induced gelation of egg yolk as a function of pH. Does the type of acid make any difference?
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2019 |
Reduction of furfural by Mn/2,4,6-Coll.HCl/H2O: mechanistic aspects of this reaction
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APPLIED ORGANOMETALLIC CHEMISTRY |
Ponencia | 2018 |
Desarrollo de matrices con base proteica de soja para horticultura conteniendo zinc como micronutriente
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IV jornada de investigación y postgrado |
Artículo | 2018 |
Development of soy protein-based matrices containing zinc as micronutrient for horticulture
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INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS |
Artículo | 2017 |
Thermal gelation of mixed egg yolk/kappa-carrageenan dispersions
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CARBOHYDRATE POLYMERS |
Ponencia | 2016 |
Desarrollo de materiales superabsorbentes biodegradables procesados a partir de subproductos agroindustriales
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III Jornada de investigación y postgrado: Libro de Actas |
Ponencia | 2016 |
O-TII.9_30 Avances en la formación y caracterización de materiales superabsorbentes basados en proteína de soja
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Avances en materiales poliméricos: XIV Reunión del Grupo Especializado de Polímeros (GEP) de la RSEQ y RSEF |
Artículo | 2016 |
Protein/glycerol blends and injection-molded bioplastic matrices: Soybean versus egg albumen
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JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE |
Artículo | 2016 |
Thermomechanical properties and water uptake capacity of soy protein-based bioplastics processed by injection molding
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JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE |
Artículo | 2015 |
Development of crayfish bio-based plastic materials processed by small-scale injection moulding
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JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE |
Artículo | 2014 |
Influence of protein concentration on the properties of crayfish protein isolated gels
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INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES |
Ponencia | 2014 |
Rheological and mechanical behaviour of PCL-Crayfish composites processed by injection moulding
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16th European Conference on Composite Materials, ECCM 2014 |
Capítulo | 2013 |
Influence of pH and type of acid anion on the linear viscoelastic properties of Egg Yolk
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Perspectives in Fundamental and Applied Rheology. V. I, Part II: Food, Cosmetics and Pharmaceutical Products, 2nd ed., pp. 143-148 |
Artículo | 2013 |
Linear viscoelasticity characterization of egg albumen/glycerol blends with applications in material moulding processes
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FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING |
Artículo | 2012 |
Interfacial and emulsifying behaviour of rice protein concentrate
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Ponencia | 2011 |
Addition of different polysaccharides to gluten-based biodegradable polymeric materials plasticised with glycerol/water mixtures
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4th Iberian Meeting on Colloids and Interfaces (2011) |
Artículo | 2011 |
Crayfish protein isolated gels. A study of pH influence
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2011 |
From egg yolk/kappa-Carrageenan dispersions to gel systems: linear viscoelasticity and texture analysis
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2011 |
Interfacial and emulsifying behaviour of crayfish protein isolate
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LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Artículo | 2011 |
Interfacial and Oil/Water Emulsions Characterization of Potato Protein Isolates
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JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY |
Artículo | 2011 |
Microalgae biomass interaction in biopolymer gelled systems
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Ponencia | 2011 |
Protagonismo del mentor en una actividad tutorial de carácter multidisciplinar en Ingeniería
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XIX Congreso Universitario de Innovación Educativa en las enseñanzas Técnicas: Libro de Resúmenes |
Artículo | 2010 |
Influencia del procesado térmico sobre la reología de geles de albumen de huevo
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Afinidad: revista de química teórica y aplicada |
Ponencia | 2010 |
La mentoría en la Escuela Universitaria Politécnica de la Universidad de Sevilla
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XVIII Congreso Universitario de Innovación Educativa en las Enseñanzas Técnicas: CUIETT 2010 |
Artículo | 2010 |
Linear viscoelasticity of carob protein isolate/locust bean gum blends
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JOURNAL OF FOOD ENGINEERING |
Artículo | 2010 |
Temperature and pH as factors influencing droplet size distribution and linear viscoelasticity of O/W emulsions stabilised by soy and gluten proteins
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2009 |
Application of thermal treatments to enhance gel strength and stability of highly concentrated crayfish-based emulsions
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2009 |
Influence of pH on linear viscoelasticity and droplet size distribution of highly concentrated O/W crayfish flour-based emulsions
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2009 |
Influence of Semicontinuous Processing on the Rheology and Droplet Size Distribution of Mayonnaise-like Emulsions
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FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL |
Artículo | 2009 |
Lesiones craneales secundarias a parto asistido con forceps
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NEUROCIRUGIA |
Artículo | 2009 |
Linear viscoelasticity and microstructure of heat-induced crayfish protein isolate gels
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2009 |
Water-ethylene glycol cationic dimeric micellar solutions: aggregation, micellar growth, and characteristics as reaction media
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JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B |
Ponencia | 2008 |
Effect of thermal treatments and ph modification on the rheological properties of OAV emulsions stabilised by food proteins
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Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 |
Artículo | 2008 |
Estudio reológico y microestructural de emulsiones concentradas de aceite de girasol en agua estabilizadas con proteínas agroalimentarias
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GRASAS Y ACEITES |
Ponencia | 2008 |
High pressure-induced rheological transitions in egg protein dispersions
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Gums and Stabilisers for the Food Industry 14 |
Artículo | 2008 |
Linear and non-linear viscoelasticity of emulsions containing carob protein as emulsifier
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JOURNAL OF FOOD ENGINEERING |
Artículo | 2008 |
Rheology and droplet size distribution of emulsions stabilized by crayfish flour
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2007 |
Adaptación de la titulación "Ingeniería Técnica Industrial, especialidad en Química Industrial", al Espacio Europeo de Educación Superior
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Cuadernos de Innovación Educativa en las Enseñanzas Técnicas Universitarias |
Artículo | 2007 |
Influence of high pressure processing on the linear viscoelastic properties of egg yolk dispersions
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RHEOLOGICA ACTA |
Artículo | 2007 |
Influencia del pH y de la fuerza iónica sobre la gelificación térmica de proteínas de la yema de huevo
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GRASAS Y ACEITES |
Artículo | 2007 |
Viscoelasticidad lineal y tamaños de gota de emulsiones O/W estabilizadas por proteínas vegetales
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Afinidad: revista de química teórica y aplicada |
Artículo | 2006 |
Rheology and microstructure of gluten and soya-based o/w emulsions
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RHEOLOGICA ACTA |
Ponencia | 2005 |
Reología de emulsiones alimentarias procesadas en un equipo emulsificador semicontinuo (P)
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Proteínas alimentarias y coloides de interés industrial (JIPAC 2003) : basado en las presentaciones realizadas en las II Jornadas Internacionales de Proteínas y Coloides de Interés Industrial celebradas en el Instituro de la Grasa del 4 al 6 de Junio |
Artículo | 2005 |
Rheology of the lamellar liquid-crystalline phase in polyethoxylated alcohol/water/heptane systems
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GRASAS Y ACEITES |
Artículo | 2004 |
Effect of pH and added electrolyte on the thermal-induced transitions of egg yolk
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RHEOLOGICA ACTA |
Ponencia | 2004 |
Gelation of egg yolk: DSC, rheology and electron microscopy
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GUMS AND STABILIZERS FOR THE FOOD INDUSTRY 12 |
Artículo | 2004 |
Rheology and microstructure of heat-induced egg yolk gels
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RHEOLOGICA ACTA |
Artículo | 2003 |
Enhancement of gel strength by application of thermal treatments in highly flocculated emulsions
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FOOD HYDROCOLLOIDS |
Artículo | 2002 |
Rheological characterization of egg yolk processed by spray-drying and lipid-cholesterol extraction with carbon dioxide
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JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY |
Artículo | 2002 |
Viscoelasticidad lineal de estructuras líquido-cristalinas de un sistema tensioactivo no iónico nonilfenol etoxilado/agua
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GRASAS Y ACEITES |
Artículo | 2001 |
Linear viscoelasticity of concentrated polyethylene glycol tert-octylphenyl ether solutions
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Journal of Dispersion Science and Technology |
Ponencia | 2000 |
Flujo estacionario de fases Líquido-cristalinas Laminares
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Coloides e interfases : estado líquido |
Artículo | 2000 |
Viscoelasticidad lineal de la fase líquido-cristalina laminar de un sistema tensioactivo no iónico/hidrocarburo/agua
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GRASAS Y ACEITES |
Artículo | 1998 |
Effect of rheological properties on power input and effective shear rates when mixing with different impellers
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Anales de Química |
Capítulo | 1998 |
Espectros de relajación de fases líquido-cristalinas hexagonales
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Coloides e interfases: Seminario de Sigüenza, julio, 1996 |
Artículo | 1998 |
Flujo estacionario de fases liquido-cristalinas laminares
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Les Cahiers De Rhéologie (Toulouse) |
Ponencia | 1998 |
Rheological behaviour of the hexagonal liquid crystalline phase for a heptane nonionic surfactant water system
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PROGRESS AND TRENDS IN RHEOLOGY V |
Artículo | 1997 |
Linear viscoelasticity of the direct hexagonal liquid crystalline phase for a heptane/nonionic surfactant/water system
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JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE |
Artículo | 1996 |
Linear viscoelasticity of the hexagonal liquid-crystalline phase of a surfactant non ionic/hydrocarbon/water system
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Afinidad: revista de química teórica y aplicada |