Año: 2012
Journal Impact Factor (JIF): 3.4940
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 6/71 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/124 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,920
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 1/73 | Q1 | T1 | D1 | 99,32 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 3/157 | Q1 | T1 | D1 | 98,41 |
Año:
2012
CiteScore:
6,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 6/223 | Q1 | T1 | D1 |
General Chemical Engineering | 13/264 | Q1 | T1 | D1 |
General Chemistry | 34/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2012
Factor de Impacto:
1,837
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 8/318 | Q1 | T1 | D1 |
Chemistry (miscellaneous) | 33/431 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 5/273 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
MEC (FPU) | - |
Spanish by the CICE (Andalousian Government, Spain) | P10-TEP-6134 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Beaumal, Valérie | Biopolymères, Interactions Assemblages (BIA) (France) |
3 | David-Briand, Elisabeth | Biopolymères, Interactions Assemblages (BIA) (France) |
4 | Cordobés Carmona, Felipe | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Guerrero Conejo, Antonio | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Anton, Marc | Biopolymères, Interactions Assemblages (BIA) (France) |