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Temperature and pH as factors influencing droplet size distribution and linear viscoelasticity of O/W emulsions stabilised by soy and gluten proteins

Bengoechea Ruiz, Carlos; Romero García, Alberto; Aguilar, Jose Manuel; Cordobés Carmona, Felipe; Guerrero Conejo, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 24
Número: 8
Páginas: 783 - 791
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5713-04-2024
wos4613-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 2,659

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/128Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE10/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1,759

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)9/328Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)31/405Q1T1D1
Food Science7/224Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
MEC/FEDER, SpainAGL 2007-65709
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Bengoechea Ruiz, CarlosUniversidad de Sevilla (Spain)
2Romero García, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
3Aguilar, Jose ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
4Cordobés Carmona, FelipeUniversidad de Sevilla (Spain)
5Guerrero Conejo, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)