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Influence of pH on linear viscoelasticity and droplet size distribution of highly concentrated O/W crayfish flour-based emulsions

Romero, Alberto; Cordobés, Felipe; Guerrero, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 23
Número: 2
Páginas: 244 - 252
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4021-12-2024
wos3521-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 3.1960

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/64Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/118Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1,762

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)9/342Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)28/416Q1T1D1
Food Science6/236Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
MEC-
MEC/FEDERAGL2007-65709
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Romero, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
2Cordobés, FelipeUniversidad de Sevilla (Spain)
3Guerrero, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)