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Rheological characterization of egg yolk processed by spray-drying and lipid-cholesterol extraction with carbon dioxide

Miranda, J; Partal, P; Cordobés Carmona, Felipe; Guerrero Conejo, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2002
Volumen: 79
Número: 2
Páginas: 183 - 190
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1121-12-2024
wos1121-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2002

Journal Impact Factor (JIF): 1.1780

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE22/92Q1T1D3
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE18/59Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,560

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED34/73Q2T2D554,11
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY80/157Q3T2D649,36

Año:

2011

CiteScore:

2,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemical Engineering51/257Q1T1D2
Organic Chemistry69/152Q2T2D5

SJR año:

2002

Factor de Impacto:

0,939

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)35/374Q1T1D1
Organic Chemistry41/139Q2T1D3
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# Autor Afiliación
1Miranda, JUniversidad de Sevilla (Spain)
2Partal, PUniversidad de Huelva (Spain)
3Cordobés Carmona, FelipeUniversidad de Sevilla (Spain)
4Guerrero Conejo, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)