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Evaluation of physicochemical properties and microbial attributes of cooked sausages stuffed in casing modified by surfactants and lactic acid after immersion vacuum cooling and long-term storage

Feng, Chao Hui ; García Martín, Juan Francisco; Li, Cheng; Liu, Bao Lin; Song, Xiao Yan; Dong, Qing Li; Wang, Wei; Yang, Yong

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 51
Número: 10
Páginas: 2270 - 2279
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1913-11-2024
wos1813-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 1.640

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE60/130Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,810

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY50/157Q2T1D468,47

Año:

2016

CiteScore:

3,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering59/304Q1T1D2
Food Science65/260Q1T1D3

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

0,834

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science50/310Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering50/361Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
meat processing key laboratory of Sichuan province - Chengdu University15-R06
National Natural Science Foundation of China31501550
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Department of Education16ZA0033
Talent Project from Sichuan Agricultural University03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, Chao Hui Sichuan Agricultural University (China)
2García Martín, Juan FranciscoUniversidad de Malaga (Spain)
3Li, ChengSichuan Agricultural University (China)
4Liu, Bao LinUniversity of Shanghai for Science and Technology (China)
5Song, Xiao YanUniversity of Shanghai for Science and Technology (China)
6Dong, Qing LiUniversity of Shanghai for Science and Technology (China)
7Wang, WeiChengdu University (China)
8Yang, YongSichuan Agricultural University (China)