Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 3.1970
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 23/133 | Q1 | T1 | D2 |
ENGINEERING, CHEMICAL | SCIE | 32/137 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,210
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
ENGINEERING, CHEMICAL | 15/154 | Q1 | T1 | D1 | 90,58 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 25/157 | Q1 | T1 | D2 | 84,40 |
Año:
2017
CiteScore:
6,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 17/269 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,279
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 23/318 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Regional Development Fund | - |
Ministry of Economy and Competitiveness of Spain | - |
Spanish Council for Scientific Research | 2020-1.4.4 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
2 | García, Juan F. | Universidad de Sevilla (Spain) |