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Sorting olive oil based on alpha-tocopherol and total tocopherol content using near-infra-red spectroscopy (NIRS) analysis

Cayuela, José A. ; García, Juan F.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 202
Páginas: 79 - 88
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6021-12-2024
wos5521-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.1970

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/133Q1T1D2
ENGINEERING, CHEMICALSCIE32/137Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL15/154Q1T1D190,58
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,40

Año:

2017

CiteScore:

6,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science17/269Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1,279

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/318Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Regional Development Fund-
Ministry of Economy and Competitiveness of Spain-
Spanish Council for Scientific Research2020-1.4.4
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cayuela, José A. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2García, Juan F.Universidad de Sevilla (Spain)