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Evaluation of modified casings and chitosan-PVA packaging on the physicochemical properties of cooked Sichuan sausages during long-term storage

Feng, Chao Hui ; Liu, Yao Wen; Makino, Yoshio; García Martín, Juan Francisco; Cummins, Enda

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 52
Número: 8
Páginas: 1777 - 1788
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2221-12-2024
wos2021-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 2.3830

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE41/133Q2T1D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,810

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY50/157Q2T1D468,47

Año:

2017

CiteScore:

3,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering57/328Q1T1D2
Food Science61/269Q1T1D3

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0,909

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science43/318Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering52/361Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
key research project - Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province - Chengdu University15-R06
National Natural Science Foundation of China31501550
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Department of Education16ZA0033
Talent Project from Sichuan Agricultural University03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, Chao Hui Sichuan Agricultural University; Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
2Liu, Yao WenSichuan Agricultural University (China)
3Makino, YoshioGraduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
4García Martín, Juan FranciscoUniversidad de Sevilla (Spain)
5Cummins, EndaUniversity College Dublin (Ireland)