Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Hyperspectral imaging and multispectral imaging as the novel techniques for detecting defects in raw and processed meat products: Current state-of-the-art research advances

Feng, Chao Hui ; Makino, Yoshio ; Oshita, Seiichi; García Martín, Juan Francisco

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2018
Volumen: 84
Páginas: 165 - 176
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus11621-12-2024
wos10121-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 4.2480

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE11/135Q1T1D1

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY6/162Q1T1D196,61

Año:

2018

CiteScore:

7,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science11/283Q1T1D1
Biotechnology33/261Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,450

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science17/325Q1T1D1
Biotechnology39/301Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Japan Society for the Promotion of ScienceP16104
JSPS16F16104
Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province - Chengdu University15-R06
National Natural Science Foundation of China31501550
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Department of Education16ZA0033
Sichuan Agricultural University03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, Chao Hui Sichuan Agricultural University; Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
2Makino, Yoshio Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
3Oshita, SeiichiGraduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
4García Martín, Juan FranciscoUniversidad de Sevilla (Spain)