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Evolution of wine vinegar composition during accelerated aging with oak chips

Tesfaye, W.; Morales, M. L.; Benítez, B.; García-Parrilla, M. C.; Troncoso, A. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2004
Volumen: 513
Número: 1
Páginas: 239 - 245
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5713-11-2024
wos5513-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2004

Journal Impact Factor (JIF): 2.5880

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, ANALYTICALSCIE12/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, ANALYTICAL9/93Q1T1D190,86

Año:

2011

CiteScore:

7,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/86Q1T1D1
Environmental Chemistry8/83Q1T1D1
Spectroscopy4/54Q1T1D1
Biochemistry44/354Q1T1D2
General Medicine329/3161Q1T1D2

SJR año:

2004

Factor de Impacto:

1,248

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry18/85Q1T1D3
Spectroscopy12/57Q1T1D3
Biochemistry82/282Q2T1D3
Environmental Chemistry20/75Q2T1D3
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# Autor Afiliación
1Tesfaye, W.Universidad de Sevilla (Spain)
2Morales, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
3Benítez, B.Universidad de Sevilla (Spain)
4García-Parrilla, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)
5Troncoso, A. M. Universidad de Sevilla (Spain)