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Non-anthocyanin phenolic compounds and antioxidant activity of beverages obtained by gluconic fermentation of strawberry

Álvarez-Fernández, M. Antonia; Hornedo-Ortega, Ruth; Cerezo, Ana B.; Troncoso, Ana M.; García-Parrilla, M. Carmen 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 26
Número: 26
Páginas: 469 - 481
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2013-11-2024
wos1713-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2014

Journal Impact Factor (JIF): 3.2730

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/123Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,40

Año:

2014

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering23/295Q1T1D1
Food Science29/243Q1T1D2
General Chemistry63/373Q1T1D2

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1,583

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemistry (miscellaneous)35/436Q1T1D1
Food Science10/292Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering18/349Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish GovernmentMICINN AGL2010-22152-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Álvarez-Fernández, M. AntoniaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Hornedo-Ortega, RuthUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cerezo, Ana B.Universidad de Sevilla (Spain)
4Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
5García-Parrilla, M. Carmen Universidad de Sevilla (Spain)