Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 2.0380
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 43/130 | Q2 | T1 | D4 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,930
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 40/157 | Q2 | T1 | D3 | 74,84 |
Año:
2016
CiteScore:
3,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 6/63 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 57/260 | Q1 | T1 | D3 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 29/141 | Q1 | T1 | D3 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 36/94 | Q2 | T2 | D4 |
Analytical Chemistry | 45/102 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
0,639
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 16/75 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 79/310 | Q2 | T1 | D3 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 40/165 | Q2 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 42/117 | Q2 | T2 | D4 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 41/113 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2013-47300-C3-2-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Fernández-Cruz, E. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Álvarez-Fernández, M. Antonia | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Valero, E. | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
4 | Troncoso, A. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Universidad de Sevilla (Spain) |