Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 4.9460
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 5/72 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/133 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 11/83 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,860
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 2/73 | Q1 | T1 | D1 | 97,95 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 4/157 | Q1 | T1 | D1 | 97,77 |
NUTRITION & DIETETICS | 4/101 | Q1 | T1 | D1 | 96,54 |
Año:
2017
CiteScore:
8,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 9/114 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 5/269 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,793
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 8/121 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 8/318 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 193/2797 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2013-47300-C3-2-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Fernández-Cruz, E. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Álvarez-Fernández, M. A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Valero, E. | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
4 | Troncoso, A. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Universidad de Sevilla (Spain) |