Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 1.510
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 77/133 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,480
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 89/157 | Q3 | T2 | D6 | 43,63 |
Año:
2017
CiteScore:
1,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 119/269 | Q2 | T2 | D5 |
General Chemical Engineering | 124/278 | Q2 | T2 | D5 |
General Chemistry | 195/369 | Q3 | T2 | D6 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
0,499
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 102/332 | Q2 | T1 | D4 |
Food Science | 100/318 | Q2 | T1 | D4 |
Chemistry (miscellaneous) | 155/451 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Science and Innovation of the Spanish Government | AGL2010-22152-C03-01; AGL2010-22152-C03-03 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Ordóñez, José L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Cañete-Rodríguez, Ana M. | Universidad de Cordoba (Spain) |
3 | Callejón, Raquel M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Santos-Dueñas, M. Inés | Universidad de Cordoba (Spain) |
5 | Troncoso, Ana M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | García-García, Isidoro | Universidad de Cordoba (Spain) |
7 | Universidad de Sevilla (Spain) |