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Influence of storage conditions on the anthocyanin profile and colour of an innovative beverage elaborated by gluconic fermentation of strawberry

Hornedo-Ortega, Ruth; Álvarez-Fernández, M. Antonia; Cerezo, Ana B.; Troncoso, Ana M.; García-Parrilla, M. Carmen 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 23
Páginas: 198 - 209
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1608-06-2024
wos1408-06-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 3,144

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE18/130Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,230

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY24/157Q1T1D285,03
NUTRITION & DIETETICS17/101Q1T1D283,66

Año:

2016

CiteScore:

5,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/260Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)42/181Q1T1D3
Nutrition and Dietetics30/115Q2T1D3

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1,190

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science26/310Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)435/2809Q1T1D2
Nutrition and Dietetics33/135Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Government (Project MICINN)AGL2010-22152-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Hornedo-Ortega, RuthUniversidad de Sevilla (Spain)
2Álvarez-Fernández, M. AntoniaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cerezo, Ana B.Universidad de Sevilla (Spain)
4Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
5García-Parrilla, M. Carmen Universidad de Sevilla (Spain)