Año: 2004
Journal Impact Factor (JIF): 1.1470
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 24/94 | Q2 | T1 | D3 |
CHEMISTRY, ANALYTICAL | SCIE | 41/70 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,370
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, ANALYTICAL | 63/93 | Q3 | T3 | D7 | 32,80 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 104/157 | Q3 | T2 | D7 | 34,08 |
Año:
2011
CiteScore:
2,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 70/272 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 59/213 | Q2 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 49/86 | Q3 | T2 | D6 |
Pharmacology | 173/304 | Q3 | T2 | D6 |
Environmental Chemistry | 55/83 | Q3 | T2 | D7 |
SJR año:
2004
Factor de Impacto:
0,651
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 36/153 | Q1 | T1 | D3 |
Agronomy and Crop Science | 52/181 | Q2 | T1 | D3 |
Pharmacology | 105/288 | Q2 | T2 | D4 |
Analytical Chemistry | 37/85 | Q2 | T2 | D5 |
Environmental Chemistry | 43/75 | Q3 | T2 | D6 |
# | Autor |
---|---|
1 | Montes, C |
2 | Campos, J |
3 | Pons, A |
4 |