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Reliability of the spanish official method for color of red wines in comparison with the CIE 1931-(X, Y) method

HEREDIA, FJ ; CHOZAS, MG

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1991
Volumen: 39
Número: 2
Páginas: 167 - 174
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus613-11-2024
wos513-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 0.8120

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE32/87Q2T2D4
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE20/44Q2T2D5
NUTRITION & DIETETICSSCIE27/50Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,54

Año:

2011

CiteScore:

6,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,654

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Medicine (miscellaneous)373/2845Q1T1D2
Food Science36/142Q1T1D3
Analytical Chemistry43/82Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1HEREDIA, FJ Universidad de Sevilla (Spain)
2CHOZAS, MGUniversidad de Sevilla (Spain)