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Seasonal evolution of hydrophilic and hydrophobic peptide contents in cheeses made from ewe's goat's or cow's milk

Vivar-Quintana, A. M. ; Blanco López, M. A.; Revilla, I.; González-Martín, I.; Hernández-Hierro, J. M.; González-Pérez, C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 27
Páginas: S106 - S108
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus621-12-2024
wos721-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 0.6020

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE79/118Q3T2D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,330

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY112/157Q3T3D828,98

Año:

2011

CiteScore:

0,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science123/213Q3T2D6

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

0,250

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science121/236Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1Vivar-Quintana, A. M. Univ Salamanca Zamora (Spain)
2Blanco López, M. A.Univ Salamanca Zamora (Spain)
3Revilla, I.Univ Salamanca Zamora (Spain)
4González-Martín, I.Univ Salamanca Zamora (Spain)
5Hernández-Hierro, J. M.Univ Salamanca Zamora (Spain)
6González-Pérez, C.Univ Salamanca Zamora (Spain)