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Determination of hydroxyproline in cured pork sausages and dry cured beef products by NIRS technology employing a fibre-optic probe

González-Martín, Ma Inmaculada ; Bermejo, César Fernández; Hierro, José Miguel Hernández; González, Carlos I.Sánchez

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 20
Número: 8
Páginas: 752 - 755
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2213-11-2024
wos1413-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 2.4630

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE11/118Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY8/157Q1T1D195,22

Año:

2011

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science18/213Q1T1D1
Biotechnology49/207Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1,213

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/236Q1T1D1
Biotechnology45/223Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1González-Martín, Ma Inmaculada Universidad de Salamanca (Spain)
2Bermejo, César FernándezInstituto tecnoló gico Agrario de Castilla y Leó n (ITACYL) (Spain)
3Hierro, José Miguel HernándezUniversidad de Salamanca (Spain)
4González, Carlos I.SánchezInstituto tecnoló gico Agrario de Castilla y Leó n (ITACYL) (Spain)