Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 3.1970
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 33/135 | Q1 | T1 | D3 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 36/87 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 1,170
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/162 | Q1 | T1 | D2 | 82,41 |
NUTRITION & DIETETICS | 18/104 | Q1 | T1 | D2 | 83,17 |
Año:
2018
CiteScore:
6,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 26/283 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 38/214 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 26/118 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
1,107
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/325 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 459/2805 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 37/133 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | AGL2015-70218 |
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and Employment | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
Carotenoid Network: from microbia and plants to food and health (CaRed) - Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | BIO2015-71703-REDT |
COST (European Cooperation in Science and Technology) | CA15136 |
CYTED | 112RT0445 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Stinco, Carla M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Rodrigo, María J. | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |
4 | Zacarías, Lorenzo | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |
5 | Meléndez-Martínez, Antonio J. | Universidad de Sevilla (Spain) |