Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 5.3990
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 5/71 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/135 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 10/87 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 1,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 2/74 | Q1 | T1 | D1 | 97,97 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 4/162 | Q1 | T1 | D1 | 97,84 |
NUTRITION & DIETETICS | 4/104 | Q1 | T1 | D1 | 96,64 |
Año:
2018
CiteScore:
9,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 10/112 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 6/283 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
1,768
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 8/127 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 8/325 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 192/2805 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund (ESF) | AGL2013-48291-R |
Mexican National Council of Science and Technology (CONACYT-Mexico) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness Ramon y Cajal Programme | RyC 2012-10456 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Hernández-Hernández, Carolina | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Viera-Alcaide, Isabel | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Morales-Sillero, Ana María | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Fernández-Bolaños, Juan | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |