Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 2.6140
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 8/58 | Q1 | T1 | D2 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 23/71 | Q2 | T1 | D4 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 50/139 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 11/83 | Q1 | T1 | D2 | 87,35 |
CHEMISTRY, APPLIED | 12/75 | Q1 | T1 | D2 | 84,67 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 38/162 | Q1 | T1 | D3 | 76,85 |
Año:
2019
CiteScore:
4,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 51/334 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 56/299 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 85/275 | Q2 | T1 | D4 |
Nutrition and Dietetics | 44/120 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
0,718
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 68/401 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 95/330 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 78/377 | Q2 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 58/142 | Q2 | T2 | D5 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund (ESF) | AGL2016-79088R |
Mexican National Council of Science and Technology (CONACYT-Mexico) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness Ramon y Cajal Programme | RyC 2012-10456 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Hernández-Hernández, Carolina | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Morales-Sillero, Ana | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Fernández-Bolaños, Juan | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Bermúdez-Oria, Alejandra | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Morales, Alfonso Azpeitia | Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agricolas y Pecuarias (Mexico) |
6 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |