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Influence of ingredients on the thermo-rheological behaviour of batters containing methylcellulose

Sanz, T.; Salvador, A.; Vélez, G.; Muñoz, J.; Fiszman, S. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2005
Volumen: 19
Número: 5
Páginas: 869 - 877
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4029-10-2024
wos3529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2005

Journal Impact Factor (JIF): 1.9490

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/59Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE12/93Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2005

Factor de Impacto:

1,019

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)31/352Q1T1D1
Food Science10/153Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)64/365Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Sanz, T.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
2Salvador, A.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
3Vélez, G.Universidad de Sevilla (Spain)
4Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)
5Fiszman, S. M. CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)