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Enhancing rosemary oil-in-water microfluidized nanoemulsion properties through formulation optimization by response surface methodology

Llinares, Rubén; Santos, Jenifer; Trujillo-Cayado, Luis A. ; Ramírez, Pablo; Muñoz, José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 97
Número: 97
Páginas: 370 - 375
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4213-11-2024
wos3613-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.7140

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/135Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/162Q1T1D191,67

Año:

2018

CiteScore:

6,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/286Q1T1D1
Food Science20/325Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Llinares, RubénUniversidad de Sevilla (Spain)
2Santos, JeniferUniversidad de Sevilla (Spain)
3Trujillo-Cayado, Luis A. Universidad de Sevilla (Spain)
4Ramírez, PabloUniversidad de Sevilla (Spain)
5Muñoz, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)