Año: 2015
Journal Impact Factor (JIF): 1.9530
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 42/125 | Q2 | T1 | D4 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 53/80 | Q3 | T2 | D7 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,720
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 62/157 | Q2 | T2 | D4 | 60,83 |
NUTRITION & DIETETICS | 50/101 | Q2 | T2 | D5 | 50,99 |
Año:
2015
CiteScore:
3,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 43/303 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 56/248 | Q1 | T1 | D3 |
General Chemistry | 111/376 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 87/234 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2015
Factor de Impacto:
0,643
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 57/353 | Q1 | T1 | D2 |
Chemistry (miscellaneous) | 114/437 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 68/302 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 102/280 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Science and Innovation (Spain) | FPI-INIA RTA2009-00002-00-0; INIA-FEDER RTA 2010-00013-c02-01 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Junta de Andalucía (Spain) | |
2 | Jiménez, Antonio | Junta de Andalucía (Spain) |
3 | Beltrán, Gabriel | Junta de Andalucía (Spain) |
4 | Romero, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |