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Correlation of fatty acid composition of virgin olive oil with thermal and physical properties

Gila, Abraham ; Jiménez, Antonio; Beltrán, Gabriel; Romero, Alberto

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 117
Número: 3
Páginas: 366 - 376
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2313-11-2024
wos2413-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 1.9530

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE42/125Q2T1D4
NUTRITION & DIETETICSSCIE53/80Q3T2D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83
NUTRITION & DIETETICS50/101Q2T2D550,99

Año:

2015

CiteScore:

3,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering43/303Q1T1D2
Food Science56/248Q1T1D3
General Chemistry111/376Q2T1D3
Biotechnology87/234Q2T2D4

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

0,643

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering57/353Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)114/437Q2T1D3
Food Science68/302Q2T1D3
Biotechnology102/280Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation (Spain)FPI-INIA RTA2009-00002-00-0; INIA-FEDER RTA 2010-00013-c02-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gila, Abraham Junta de Andalucía (Spain)
2Jiménez, AntonioJunta de Andalucía (Spain)
3Beltrán, GabrielJunta de Andalucía (Spain)
4Romero, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)