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Pea, Chickpea and Lentil Protein Isolates: Physicochemical Characterization and Emulsifying Propertiesu

Ladjal-Ettoumi, Yakoub; Boudries, Hafid; Chibane, Mohamed; Romero, Alberto 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 11
Número: 1
Páginas: 43 - 51
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus21813-11-2024
wos19713-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 1.7040

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE56/130Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,710

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY65/157Q2T2D558,92

Año:

2016

CiteScore:

2,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science78/260Q2T1D3
Analytical Chemistry51/102Q2T2D5
Applied Microbiology and Biotechnology46/94Q2T2D5
Bioengineering64/130Q2T2D5
Biophysics70/123Q3T2D6

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

0,739

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science63/310Q1T1D3
Analytical Chemistry34/117Q2T1D3
Applied Microbiology and Biotechnology36/113Q2T1D4
Bioengineering49/152Q2T1D4
Biophysics53/139Q2T2D4
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# Autor Afiliación
1Ladjal-Ettoumi, YakoubUniversité de Bejaia (Algeria)
2Boudries, HafidUniversité de Bejaia (Algeria)
3Chibane, MohamedUniversité de Bouira (Algeria)
4Romero, Alberto Universidad de Sevilla (Spain)