Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 0.6820
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 107/133 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,260
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 124/157 | Q4 | T3 | D8 | 21,34 |
Año:
2017
CiteScore:
1,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 187/269 | Q3 | T3 | D7 |
Aquatic Science | 156/201 | Q4 | T3 | D8 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
0,309
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 168/318 | Q3 | T2 | D6 |
Aquatic Science | 143/235 | Q3 | T2 | D7 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | High Food Industries School of Tunisia (Tunisia) | |
2 | Felix, Manuel | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Romero, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Arafa, Soumaya | High Food Industries School of Tunisia (Tunisia) |
5 | Hassouna, Mnasser | High Food Industries School of Tunisia (Tunisia) |