Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 4.9720
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 11/139 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,510
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 10/162 | Q1 | T1 | D1 | 94,14 |
Año:
2019
CiteScore:
6,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 31/299 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
1,440
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 16/377 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Food Institutional Research Measure | - |
Fundacion Alfonso Martin Escudero (FAME) | - |
Marine, Ireland | 13/F/536 |
National Development Plan 2007-2013, through the Marine Functional Food Research Initiative | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Felix, Manuel | Universidad de Sevilla; University of Limerick (Spain) |
2 | Cermeño, Maria | University of Limerick (Ireland) |
3 | Romero, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | University of Limerick (Ireland) |