Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 3.7010
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 31/139 | Q1 | T1 | D3 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 29/89 | Q2 | T1 | D4 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,140
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 27/162 | Q1 | T1 | D2 | 83,64 |
NUTRITION & DIETETICS | 20/106 | Q1 | T1 | D2 | 81,60 |
Año:
2019
CiteScore:
5,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 33/299 | Q1 | T1 | D2 |
Medicine (miscellaneous) | 42/219 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 29/120 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
0,998
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 41/377 | Q1 | T1 | D2 |
Medicine (miscellaneous) | 521/2814 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 39/142 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Center for Technology and Innovation Research, University of Seville (CITIUS) | - |
Direccion General de Investigation Cientifica y Tecnica of Spain | AGL2017-89342-P; CTQ2016-78703-P |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
Junta de Andalucia | CTS259; FQM134 |
Spanish MECD | - |
V Plan Propio de Investigation - University of Seville (VPPI-US) | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Castejón, María Luisa | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Aparicio-Soto, Marina | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | González-Benjumea, Alejandro | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Fernández-Bolaños, Jose G. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Alarcón-de-la-Lastra, Catalina | Universidad de Sevilla (Spain) |