Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methods

Cayuela-Sanchez, JA ; Palarea-Albaladejo, J; García-Martín J.F.; Pérez-Camino M.C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 51
Páginas: 139 - 147
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2329-10-2024
wos2329-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 4.4770

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE17/139Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,420

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY16/162Q1T1D190,43

Año:

2019

CiteScore:

8,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/299Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering25/340Q1T1D1
General Chemistry48/398Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1,427

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemistry (miscellaneous)48/498Q1T1D1
Food Science19/377Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering27/408Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
European Regional Development Fund-
Ministry of Economy and Competitiveness of Spain-
Scottish Government\'s Rural and Environment Science and Analytical Services Division (RESAS)-
Spanish Council for Scientific Research20137R065
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessCODA-RETOS MTM2015-65016-C2-1 (2)-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cayuela-Sanchez, JA CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Palarea-Albaladejo, JBiomathematics & Statistics Scotland (United Kingdom)
3García-Martín J.F.Sin datos ()
4Pérez-Camino M.C.Sin datos ()