Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 2.3660
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 58/139 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 0,760
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 61/162 | Q2 | T2 | D4 | 62,65 |
Año:
2019
CiteScore:
3,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 72/299 | Q1 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 77/340 | Q1 | T1 | D3 |
General Chemistry | 119/398 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 107/275 | Q2 | T2 | D4 |
Biochemistry | 226/407 | Q3 | T2 | D6 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
0,654
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 82/408 | Q1 | T1 | D3 |
Chemistry (miscellaneous) | 123/498 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 88/377 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 106/330 | Q2 | T1 | D4 |
Biochemistry | 235/491 | Q3 | T2 | D5 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Economy, Industry and Competitiveness, Spain | AGL2016-77505-C3 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Fernandez-Cruz, Edwin | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | González, Beatriz | Universitat Rovira i Virgili (Spain) |
3 | Muñiz-Calvo, Sara | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |
4 | Morcillo-Parra, María Ángeles | Universitat Rovira i Virgili (Spain) |
5 | Bisquert, Ricardo | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |
6 | Troncoso, Ana Maria | Universidad de Sevilla (Spain) |
7 | Garcia-Parrilla, Maria Carmen | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Torija, María Jesús | Universitat Rovira i Virgili (Spain) |
9 | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |