Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 11.0770
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 1/139 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,680
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 5/162 | Q1 | T1 | D1 | 97,22 |
Año:
2019
CiteScore:
14,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 11/275 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/299 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
2,841
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 14/330 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 2/377 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
COST Action (European network to advance carotenoid research and applications in agro-food and health, EUROCAROTEN) - COST | CA15136 |
Ministry of Economic Affairs, Taiwan, Republic of China | 108-EC-17-A-22-0332 |
Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO, Spain) "Juan de la Cierva" program | FJCI-2016-29486 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Gavahian, Mohsen | Food Industry Research and Development Institute Taiwan (Taiwan) |
2 | Mousavi Khaneghah, Amin | Universidade Estadual de Campinas (Brazil) |
3 | Lorenzo, José M. | Fundación Centro Tecnolóxico da Carne (Spain) |
4 | Munekata, Paulo E.S. | Fundación Centro Tecnolóxico da Carne (Spain) |
5 | Garcia-Mantrana, Izaskun | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |
6 | Collado, María Carmen | CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain) |
7 | Meléndez-Martínez, Antonio J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | University of Valencia (Spain) |