Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 4.0920
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 27/139 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 0,940
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 42/162 | Q2 | T1 | D3 | 74,38 |
Año:
2019
CiteScore:
1,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 191/299 | Q3 | T2 | D7 |
Health (social science) | 170/275 | Q3 | T2 | D7 |
Plant Science | 260/431 | Q3 | T2 | D7 |
Health Professions (miscellaneous) | 13/19 | Q3 | T3 | D7 |
Microbiology | 123/147 | Q4 | T3 | D9 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
0,661
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 12/66 | Q2 | T1 | D2 |
Food Science | 86/377 | Q2 | T1 | D3 |
Health (social science) | 76/361 | Q2 | T1 | D3 |
Plant Science | 132/534 | Q2 | T1 | D3 |
Microbiology | 90/174 | Q3 | T2 | D6 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Government | OliFilm AGL-2013-48300-R |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Benítez-Cabello, Antonio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Rodríguez-Gómez, Francisco | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
4 | Garrido-Fernández, Antonio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Jiménez-Díaz, Rufino | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Arroyo-López, Francisco Noé | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |