Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 5.3960
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 22/143 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 76/295 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,160
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 59/311 | Q1 | T1 | D2 | 81,19 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 28/163 | Q1 | T1 | D2 | 83,13 |
Año:
2020
CiteScore:
6,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 39/310 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,145
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 38/376 | Q1 | T1 | D2 |
Medicine (miscellaneous) | 434/2531 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Centre for Technology and Innovation Research, University of Seville (CITIUS) | - |
Direccion General de Investigacion of Spain | CTQ2016-78703-P |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
Fondo Social Europeo | - |
Junta de Andalucia | CTS259; FQM134 |
Ministerio de Economia y Competitividad, Spain | AG2017-89342-P |
Postgraduate Program of PIF fellowship | - |
VI Plan Propio de Investigacion y Transferencia, University of Seville | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Castejón, María L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Montoya, T. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Alarcón-de-la-Lastra, C. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | González-Benjumea, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Vázquez-Román, M. V. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Universidad de Sevilla (Spain) |