Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 5.7190
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/88 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,040
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| NUTRITION & DIETETICS | 25/106 | Q1 | T1 | D3 | 76,89 |
Año:
2020
CiteScore:
6,400
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 40/310 | Q1 | T1 | D2 |
| Nutrition and Dietetics | 24/122 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,418
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 18/376 | Q1 | T1 | D1 |
| Nutrition and Dietetics | 14/137 | Q1 | T1 | D2 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| Andalusian Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University, Government of Andalusia, Spain | US-1263458 |
| # | Autor |
|---|---|
| 1 | Vázquez-Madrigal, Carlos |
| 2 | López, Soledad |
| 3 | Grao-Cruces, Elena |
| 4 | Millán-Linares, María C. |
| 5 | Rodríguez-Martín, Noelia M. |
| 6 | Martín, María E. |
| 7 | Alba, Gonzalo |
| 8 | Santa-María, Consuelo |
| 9 | Bermúdez, Beatriz |
| 10 |