Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 5.7190
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/88 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,040
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 25/106 | Q1 | T1 | D3 | 76,89 |
Año:
2020
CiteScore:
6,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 40/310 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 24/122 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,418
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 18/376 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 14/137 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University, Government of Andalusia, Spain | US-1263458 |
# | Autor |
---|---|
1 | Vázquez-Madrigal, Carlos |
2 | López, Soledad |
3 | Grao-Cruces, Elena |
4 | Millán-Linares, María C. |
5 | Rodríguez-Martín, Noelia M. |
6 | Martín, María E. |
7 | Alba, Gonzalo |
8 | Santa-María, Consuelo |
9 | Bermúdez, Beatriz |
10 |