Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Physicochemical composition, antioxidant status, fatty acid profile, and volatile compounds of milk and fresh and ripened ewes' cheese from a sustainable part-time grazing system

Gutiérrez-Peña, R.; Avilés, C.; Galán-Soldevilla, H.; Polvillo, O.; Ruiz Pérez-Cacho, P.; Guzmán, J. L.; Horcada, A.; Delgado-Pertiñez, M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 1
Número de artículo: 80
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1713-11-2024
wos1629-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5.5610

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,080

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/165Q1T1D377,88

Año:

2021

CiteScore:

4,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,726

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)7/77Q1T1D1
Food Science69/380Q1T1D2
Health (social science)73/368Q1T1D2
Plant Science103/532Q1T1D2
Microbiology79/174Q3T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
European Social FundFPI2014-00013
Institute of Agricultural and Fishing Research and Training (IRFAP) of the Government of the Balearic Islands-
Research Foundation of the University of SevillePRJ201502671-0781
Spanish National Institute for Agriculture and Food Research and Technology-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gutiérrez-Peña, R.Universidad de Sevilla (Spain)
2Avilés, C.Universidad de Cordoba (Spain)
3Galán-Soldevilla, H.Universidad de Cordoba (Spain)
4Polvillo, O.Universidad de Sevilla (Spain)
5Ruiz Pérez-Cacho, P.Universidad de Cordoba (Spain)
6Guzmán, J. L.Universidad de Huelva (Spain)
7Horcada, A.Universidad de Sevilla (Spain)
8Delgado-Pertiñez, M. Universidad de Sevilla (Spain)